Mirjam van Nuland

Diëtist

Hartelijk welkom bij diëtistenpraktijk Vaassen Apeldoorn.

Uw diëtistenpraktijk voor Vaassen, Apeldoorn en omgeving.

De praktijk is gespecialiseerd in de begeleiding bij:

* Coeliakie / Glutenvrij dieet

* Bariatrische Chirurgie

* (Over)eetstoornissen

* Diabetes

* Enterale Voeding (sondevoeding)

Tevens kunt u terecht voor een individueel advies bij o.a. Onbedoeld Gewichtsverlies, Overgewicht, Hart- en vaatziekten, COPD, Darmproblemen, Slikklachten, Voedselovergevoeligheid, Zwangerschap of een Algemeen voedingsadvies.

Mijn naam is Mirjam van Nuland-van den Ent en ik ben in 2002 afgestudeerd als diëtist. Vervolgens ben ik gaan werken in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Daar heb ik ruim ervaring op kunnen doen met alle aandachtsgebieden die het ziekenhuis rijk is.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere vakinhoudelijke trainingen gevolgd, maar ook veel aandacht besteed aan coaching van cliënten. Dit zorgt ervoor dat ik niet vanaf de andere kant van de tafel adviezen geef, maar de cliënt hierin ook echt mee kan nemen. Ik vind het erg belangrijk op zoek te gaan naar de mogelijkheden in plaats van te focussen op de onmogelijkheden. Hopelijk kan ik op deze manier ook voor u iets betekenen.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici en heb mij o.a. aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Daarnaast ben ik lid van het gespecialiseerde diëtistennetwerk van de Nederlandse Coeliakievereniging. Daarvoor heb ik een speciale training ontvangen van de Coeliakievereniging en zijn er ook eisen aan verbonden om lid te mogen blijven.

Voor meer informatie:        

www.dietistvaassen.nl

Bereikbaarheid:      

(  06 13762913

                                   

* info@dietistvaassen.nl

Openingsijden

Maandag   uur

Dinsdag uur

Woensdag  uur

Donderdag  uur

Vrijdag uur